初一英语作文:自我介绍

2021-09-20 人物类英语作文

  当去到一个新环境下,我们难以避免地要作出自我介绍,自我介绍可以唤起他人对我们的兴趣。到底应如何写自我介绍呢?以下是小编整理的初一英语作文:自我介绍,仅供参考,欢迎大家阅读。

初一英语作文:自我介绍1

  My name is Jian.I am study at NO.17 scondary vocatianal school.My profssional is English! Miss liang is my English teacher.Her English is very good,I like her very much! There are 35 professionals ang in my shool ,and there is a very big libriay ,a compute room ,dance-room ,ang a big theater in it .my shool is the best scondary vocatianal shcool of huadu schools!so ,welcome to my shool!

初一英语作文:自我介绍2

  Hello, everyone. I can tell you about me! I am a happy girl. My name is Nina, I am 12 years old this year. My hobbies are singing and dancing. I usually play basketball on Saturday. I want to grow up to be a doctor .I didn’t like playing video games, but I like reading some books .I ride bike to school .I go to school from Monday to Friday. I am a good student in my school .Because I so like study .I am good kid too, Do you know? I usually do homework, help my family. My cook food is tasty .I like cat my favorite season is fall. I like warm and sunny. I so like red. This is me! What about you?

  大家好。我可以告诉你关于我的!我是一个快乐的'女孩。我叫妮娜,今年12岁。我的爱好是唱歌和跳舞。我通常在星期六打篮球。我想长大后成为一名医生,我不喜欢玩电子游戏,但我喜欢读一些书,我骑自行车上学,我从星期一到星期五上学。我是一个好学生,因为我很喜欢学习,我也是一个好孩子,你知道吗?我通常做家庭作业,帮助我的家庭。我的烹调食物很好吃,我喜欢猫,我最喜欢的季节是秋天。我喜欢温暖和阳光。我很喜欢红色。这是我!你呢?

【初一英语作文:自我介绍】相关文章:

自我介绍的初一英语作文06-12

初一英语自我介绍作文04-29

自我介绍初一英语作文11-14

初一英语作文:自我介绍07-30

初一英语自我介绍优秀作文10-06

初一英语作文:英语自我介绍02-18

初一英语范文:自我介绍05-10

初一英语作文自我介绍带翻译_自我介绍08-20

初一英语作文08-24